Ihmisen kasvupolku – Business Coaching


Coaching, mentorointi, sparraus. Ihmisen kasvua voi tukea monin tavoin – minulla on kokemusta niistä kaikista. Valmentavalla johtamisella olen itse saanut yritysjohtajana toimiessani hyviä tuloksia. Asiakkaitteni kanssa käyn aina aluksi keskustelun siitä, mikä on hänen tilanteeseensa sopiva tapa auttaa häntä. Vahvuuteni asiakkaitteni auttamisessa on se, että olen itse toiminut yritysjohtajana yli 20 vuotta. Olipa tekniikka tai yhteistyön muoto mikä tahansa, koen äärimmäisen palkitsevaksi, kun voin auttaa muita kasvamaan ja pääsemään tavoitteeseensa. Yhteistyö alkaa aina tavoitteen määrittelemisellä.

Kun tutustuin Business Coachingin saloihin, oli kuin kaikki nämä vuodet läsnä olleet elementit olisivat loksahtaneet paikalleen. Coachingin salaisuus on siinä, että kun ihminen löytää itse omiin vahvuuksiinsa nojautuen keinot päästä tavoitteeseensa, ovat tulokset huikeita ja muutos pysyvää.

Kenelle sopii? Kaikilla on työelämässä haastavia tavoitteita, joihin ei ole helppoa päästä. Emme useinkaan itse pysty hahmottamaan, mikä rajoittaa tavoitteisiimme pääsemistä. Coaching -prosessissa tavoite kirkastuu ja keinot päästä tavoitteeseen löytyvät oivallusten kautta. Coaching sopii kaikille. Se on erinomainen työkalu johtajille, jotka kohtaavat työelämän haasteet usein yksin.